КАКО ЛОЦК контакте у ВАТСАПЕ

ВхатсАпп Мессенгер је веома погодна функција која вам омогућава да блокирају контакт. Ако имате претплатника, који не желите да примате поруке и позиве, користите га. Како смо детаљно описати у упутствима.

  1. Притисните дугме менија
  2. Затим идите на " Сеттингс "
  3. Изаберите " Налог "
  4. Следећа " Политика "
  5. " Блокирани "
  6. Отвориће се прозор са листом блокираних контаката. Да би додали претплатника на црну листу, кликните на икону особа са плус и изаберите број из именика несреће и можете да заборавите на њега, његове поруке и позиве.

    Да бисте деблокирали контакт у ВхатсАпп, једноставно се одабере из листе блокираних и потврдите своју намјеру да амнестира до среће.

Блоцк контакт на иПхоне

ИПхоне има ову функцију, пратите упутства и заборавити спам и досадне личности.

  1. Кликните на иконицу у доњем десном углу на којој пише " Сеттингс "
  2. Затим, на " рачун "
  3. " Политика "
  4. " Блокирани "
  5. Додавање новог контакта који желите да заборавите и не добијају никакву вест.

откључавање

А ако се предомислите и желите да откључате особу, не постоји ништа лакше.

  • Кликните на " Едит " на листи од блокиран
  • Затим, на знак минус
  • И " Унлоцк. "
  • Или само померите контакт на левој страни и кликните на " Унлоцк. "

Како знаш да си блокиран у ВхатсАпп

  • Први знак да сте на црној листи, то је одсуство натписа, објављено је да је, када је особа била на мрежи "Да ли је (и) на мрежи ...".
  • Други знак је статус ваше поруке. Ако дуго времена не мења статус у "Деливеред" или "Реад", онда можда пао у немилост.


То ће бити интересантно:   форматирање картице у меморију преко рачунара

Додај коментар

Ваша е-маил неће бити објављени. Обавезна поља су обележена *